Til lykke: Jarnvig fylder 60 i dag

Mikael hjemme i haven i Valby med sin hustru, Heidi Vestergaard Nielsen, og børnene Ada (forrest), Noomi og Isak om halsen på far.

Mikael hjemme i haven i Valby med sin hustru, Heidi Vestergaard Nielsen, og børnene Ada (forrest), Noomi og Isak om halsen på far.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Han kunne være endt som automekaniker, men Jarnvig valgte vejret. Og det kan TV-seerne være glade for.

Flot efterårsvejr? Sådan må det nødvendigvis være, når TV 2's vejrmester, Mikael Jarnvig, i dag fylder 60 år. Igennem 26 år har han fortalt os om vejr og vind på TV - først hos DR, så hos TV 2 - og nu hjemme igen på DR, hvor det hele startede , da han skulle løfte arven efter den legendariske Henrik Voldborg. Og Jarnvig ved, hvad han taler om. Han er uddannet meterolog - og bliver gang på gang rost for sin tydelige og klare måde at formidle vejret på.

Faktisk kunne Jarnvig nemt være endt som automekaniker, men da han han havde overstået læretiden, indså han, at det med mekanik nok alligevel ikke rigtigt var ham. Han hoppede over på meterolog-uddannelsen, og i 1988 blev han hyret af DR. Efter en afstikker til TV3 blev han i 2002 hentet til TV 2, men da kanalen besluttede at flytte vejrstudiet til Odense, valgte han at gå tilbage til DR, fordi han ville have mere tid til sin kone og de tre børn i villaen i Valby.

Og hvis der skal synges fødselsdagssang i Valby i dag, kan Jarnvig selv synge for. Han er meget aktiv i Pinsebevægelsen - og en meget dygtig sanger. Han har bl.a. været medlem af gospelkoret Unity.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden