30. sep. 2016
Af Ken Richter

TILLYKKE: Bonderøven fylder 33 år

Frank "Bonderøven" Erichsen
Frank "Bonderøven" Erichsen
Foto: DR
Frank Ladegaard Erichsen har nu i otte år levet det enkle liv som Bonderøven på DR.

Siden 2008 har han været mest kendt som Bonderøven, der på DR1 viser, hvordan han lever det enkle liv på Djursland sammen med sin familie. Fredag 30. september fylder Frank Ladegaard Erichsen, som er Bonderøvens rigtige navn, 33 år.

Livet på Kastaniegaarden tæt på Grenå deler han med sin kone Theresa samt deres to børn Johan og Alma på nu otte og seks år. For det meste er det Frank selv, der viser seerne, hvordan han dyrker sine marker og passer sine dyr, men kone og børn medvirker også i programmerne, når det falder naturligt ind.

LÆS OGSÅ: Bonderøvens hustru om familiens livstil: Vi er ikke ekstreme

Bonderøven travlt med bindingsværks-byggeri

I de seneste par år har Frank haft travlt med at bygge et nyt stråtækt bindingsværkshus til sin familie. Det hele bliver bygget fra grunden og som et ægte håndværk, hvor der er sat en ære i at følge de gamle traditioner for byggeri.

- Jeg prædiker aldrig. At det her liv fungerer for mig, betyder jo ikke, at det gør det for alle andre, har den altid smilende bondekarl tidligere slået fast i BILLED-BLADET.

Har lært sit håndværk i Norge

Frank Ladegaard Erichsen er opvokset i Sønderjylland og har lært en del af sit håndværk under et ophold i Norge. Han har også studeret i Aarhus, mens han boede i Mols Bjerge i en primitiv hytte, som han senere skiftede ud med den faldefærdige Kastaniegaarden.

Den lille familie har hidtil boet tæt i den 80 kvadratmeter tidligere stald, som Frank har ombygget til en midlertidig beboelse. Hvordan byggeriet af det nye og flotte stuehus skrider frem, viser DR for tiden torsdag aften, hvor de nye afsnit Bonderøven bliver vist.

Læs mere om: