Tirsdag, 6. december 2016 - af Majken Munk

TILLYKKE: Ditte Hansen fylder 46 år

Ditte Hansen

Ditte Hansen

Foto: Hanne Juul
Kvinden med ’funny bones’ Ditte Hansen fylder 46 år. Hun har i løbet af sin karriere været sjov både i ”Cirkusrevyen” og senest i DR-serien ”Ditte og Louise”.

Bedst er skuespillerinden nok kendt som den kvindelige pendant til Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard i ”Cirkusrevyen”. Ditte Hansen har været en del af ensemblet fra den populære revy i 9 år, men har holdt pause og vendte igen tilbage i 2015.

- Det er dejligt at være tilbage, og jeg var ret sikker på, at jeg gerne ville være med igen, for det er et rigtig godt hold i år, fortalte Ditte Hansen til BILLED-BLADET i 2015.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Ditte Hansen skældte Keld og Hilda ud

Den seneste tid har hun blandt andet beskæftiget sig med komedieserien ”Ditte og Louise”, som hun har skrevet sammen med Louise Mieritz. Netop har anden sæson haft premiere på DR, og her har danskerne hjemme i stuerne blandt andet set Ditte Hansen skælde Keld og Hilda Heick ud. 

- Ditte og Louise udsætter sig selv for ting, hvor vi tænker, ’hvorfor?’, fortalte skuespilleren om anden sæson af serien.

Det private liv

I ”Ditte og Louise” spiller Ditte Hansen en kvinde, som har problemer i sit ægteskab efter, at hun har været sin mand utro. De forsøger på bedste vis at få tingene til at fungere, men det er svært. 

Sådan er Ditte Hansens eget forhold langt fra. Hun har i 20 år dannet par med skuespilleren Benjamin Boe Rasmussen. Faktisk mødte de hinanden på Odense Teaters Skuespillerskole, hvor de begge er uddannet fra. Sammen har de sønnerne Thor og Asger Boe Rasmussen. 

LÆS MERE: Ditte Hansen genforenet med "Cirkusrevyen"-hold

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden