TILLYKKE: Flemming Jensen fylder 68

Foto: DR
Den folkekære skuespiller og forfatter Flemming Jensen fylder år og kan se tilbage på en skøn karriere, hvor specielt én rolle kan nydes ved juletid.

Flemming Jensen har haft en meget aktiv karriere i over 30 år, hvor han har lavet TV, teater, film, skrevet bøger og forestillinger af alle slags, men der vil altid være én bestemt rolle, som de fleste tænker på, når de hører hans navn. 

Det er nærmest blevet en tradition at julen byder på Lunte, Flemming Jensens rolle fra ”Nissebanden”, der med sin klassiske sang om risengrød synger julen ind. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Flemming Jensen ser Nissebanden med børnebørn

Julen 2016 bliver heller ikke uden Lunte, for på DR Ramasjang viser de ”Nissebanden i Grønland”, og her kan seerne endnu engang nyde Luntes hyggelige humør, og det passer skuespilleren fint. 

- Da den kørte første gang, så jeg den med mine børn. Denne gang kan jeg så sidde og se den med mine børnebørn, fortæller Flemming Jensen. 

Faktisk har han medvirket i alle tre versioner af julekalenderne om Nissebanden. Udover sin medvirken har Flemming Jensen også været med til at skrive dem alle.

Fejres af familien

Skuespilleren nød et skønt morgenbord til at starte fødselsdagen på. Dernæst skal fødselsdagen bruges sammen med familien, hvor både hans børn kommer til middag. 

Desuden skal han ned forbi kollegaen og den mange årige ven Per Pallesen for at hente en god flaske vin til middagen. 

LÆS MERE: Flemming Jensen frygtede at omkomme

Foto: Krestine Havemann

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden