Tirsdag, 24. januar 2023 - af Caroline Andersen

Tillykke, I skal have trillinger: Derfor valgte Simone Juul Michelsen at tage aftenarbejde

Simone Juul Michelsen
Simone Juul Michelsen
Foto: DR
I aftenens afsnit af “Tillykke, I skal have trillinger” har Simone Juul Michelsen, der er mor til fire, valgt at tage et aftenarbejde. Men ekstraarbejdet skyldes ikke kun økonomiske årsager.

Som mor til trillingerne Holger, Hjalmer, Holly og trillingernes storebror Hugo, så er der ikke meget plads til fritid eller for den sags skyld alenetid. Simone Juul Michelsen hjemmepasser parrets børn, mens hendes mand, Benjamin Juul Michelsen, går på arbejde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men for at få plads til sig selv har Simone valgt at tage et aftenarbejde for at komme ud fra hjemmets fire vægge - og tale med andre mennesker end blot børnene.

– Jeg er ved at blive kvalt i børn. Jeg er sammen med dem 24/7. Det er mit arbejde, det mit liv, det er min fritid. Jeg er ikke på arbejde et andet sted, hvor jeg laver noget andet og får renset hovedet, siger Simone Juul Michelsen i programmet.

Simone har gået hjemme med tvillingerne i 795 dage og beslutter derfor at få et vikarjob, hvor hun arbejder aftenarbejde.

– Jeg tager på arbejde for at få noget luft og for at se på noget andet end de fire vægge herhjemme, siger hun idet hun er på vej ud på sin nye arbejdsplads i programmet.

Det betyder derfor, at det er Benjamin Juul Michelsen, der må tage over med at lave aftensmad til parrets børn og putte dem i seng om aftenen.

Programmet bliver vist på DR1 kl. 20.30. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden