Søndag, 25. juni 2017 - af Liz Rørsig

TILLYKKE: Joakim Ingversen fejrer 30-års dag med kæresten

Sofie Linde og Joakim Ingversen.
Sofie Linde og Joakim Ingversen.  
Foto: Jeppe Michael Jensen
DR-værten Joakim Ingversen fejrer rund fødselsdag søndag med Sofie Linde i Lynæs.

Joakim Ingversen fylder 30 år i dag søndag den 25. juni 2017 og fejrer fødselsdagen sammen med familien og kæresten, ”X Factor”-værten Sofie Linde. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Venter med festen

- Jeg skal holde fødselsdag hos mine forældre, hvor vi skal spise morgenmad og hygge os. Der sker ikke så meget mere, for jeg gemmer festen til efter sommerferien. Jeg har planer om at holde den sammen min bedste ven, som også lige er blevet 30 år, fortæller Joakim til BILLED-BLADET. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Bliver pebersvend

- Jeg har det fint med det runde tal, men da jeg 20 år, tænkte jeg, at når jeg blev 30, ville jeg nok have villa, volvo og vovhund. Jeg har en hund, men jeg føler mig stadig ung og frisk, hvis man kan sige det sådan. Og selv om jeg har friet, bliver jeg pebersvend, siger TV-værten med et smil.

Hvornår brylluppet med Sofie skal stå er endnu ikke planlagt.

Vil hellere give gaver 

På ønskelisten har Joakim ikke skrevet mange forslag til gaver i forbindelse med fødselsdagen, for han er med alderen blevet gladere for at give gaver end at få dem. 

- Ja, så jeg ønsker mig ikke rigtigt noget. Sofie siger, at hun har styr på gaven, men jeg har ingen idé om, hvad det kan være. Sidste år var mine forældres fødselsdagsgave hjælp til rengøringen i vores lejlighed, og det var en god gave, for jeg super dårlig til at gøre rent, lyder det fra fødselaren.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden