5. mar. 2018
Af Juliane Olsen

TILLYKKE: Jørgen de Mylius fylder 72 år

Jørgen de Mylius.
Jørgen de Mylius.
Foto: Lars H. Laursen
Radiolegenden Jørgen de Mylius kan mandag fejre sin 72-års fødselsdag efter et nyligt overstået 55-års jubilæum hos DR.

DR-radiolegenden Jørgen de Mylius kan mandag fejre, at han bliver 72 år, og det giver uden tvivl anledning til en lille festdag hjemme hos ham og hustruen Inger de Mylius.

Fødselsdagen finder sted blot få uger, efter DR-værten i slutningen af januar kunne fejre sit 55-års jubilæum hos DR.

- Det irriterer mig da, at jeg ikke har længere horisont. Det er da ærgerligt, sagde Jørgen de Mylius om sin alder til BILLED-BLADET i jubilæumsinterviewet.

Jørgen de Mylius blev skilt efter 25 år

Men radioværten har nu meget at glæde sig over, for han har fundet lykken i sin 17 år yngre hustru, som han har fået to døtre med.

Før sit ægteskab med Inger de Mylius var Jørgen de Mylius i 25 år gift med Jytte de Mylius, som han har tre børn Louise, Sofie og Oliver med.

Ægteparret blev skilt i 1996, men lykken bankede igen på, da Jørgen de Mylius ved et tilfælde stødte ind i tandlægen Inger, der var enlig mor.

Jørgen de Mylius skrev vredt brev til DR

Radioværtens karriere startede ved, at han sendte et vredt brev til DR’s ledelse tilbage i 1963, hvor han gik i rette med deres manglende viden om datidens moderne musik.

Det banede vej for hans karriere ved mediegiganten, og i dag er Jørgen de Mylius nærmest blevet synonym med Melodi Grand Prix og musikprogrammer.

I anledningen af fødselsdagen skal der lyde et stort tillykke fra BILLED-BLADET til dagens fødselar, som har sat så stor præg på musikformidling.

Læs mere om: