26. maj. 2016
Af af Liz Rørsig

TILLYKKE: Kåre Quist fylder 45 år

Kåre Quist og familien.
Kåre Quist og familien.
Arkivfoto: Lars H. Laursen
TV Avisens vært Kåre Quist fejrer sin fødselsdag med familien i Sydfrankrig.

Kåre Quist kan i dag fejre sin 45 års fødselsdag i Sydfrankrig, hvor han holder ferie med sine forældre samt hustruen Tine og sønnen Carl på to år.

- Jeg blev overrasket til morgen med balloner, gaver og morgenbord på fransk manér. Det var fantastisk, fortæller Kåre til BILLED-BLADET.

Senere på dagen drager familien til Cannes.

VIDEO: Kåre Quist roser BILLED-BLADETs læsere

- Mine forældre har ikke været der før, og byen ligger 15 minutter i bil fra, hvor vi bor. Så viser vi mine forældre Cannes og spiser middag der. Det bliver hyggeligt, siger Kåre. Foruden at være vært på TV Avisen er han blevet bidt af værtsrollen med den royale vinkel.

I den forbindelse fik han en ganske nyttig fødselsdagsgave af Tine.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

- Tine er meget opmærksom på, at jeg plejer mit pensum på kongestofområdet, så hun har foræret mig Karen Seneca og Jim Lyngvilds bog ”Europas kronprinsesser”. Jeg er sikker på, at hun vil høre mig i indholdet senere! Og så har jeg endda fødselsdag på samme dag som kronprins Frederik, hvorfor Tine havde sørget for, at der stod et billede af ham og mig på gavebordet. Jeg opdagede også i går aftes, at Altinget havde bragt et foto af kronprinsen i anledning af fødselsdagen - og lige ved siden af et foto af mig. Det er jo helt i BILLED-BLADET’s ånd med, at ”Lidt kongelig har man da lov at være”, siger Kåre med et smil.

Læs mere om: