Tillykke: Lillian Gjerulf Kretz fylder 43 år

Lillian Gjerulf Kretz

Lillian Gjerulf Kretz

Foto: Jeppe Michael Jensen
TV-profilen Lillian Gjerulf Kretz har i løbet af de seneste år markeret sig som et af de mest anerkendte ansigter på fjernsynsskærmen indenfor sit felt. Til sommer forlader hun Danmark til fordel for et nyt eventyr i USA.
DR's værtsprofil Lillian Gjerulf Kretz kan måske ikke glæde sig over vejret på sin 43-års fødselsdag i dag, men på andre områder skinner solen på hende. Hun har succes med karrieren og er gift med DR-kollegaen Steffen Kretz, som hun har børnene Alexander, 6, og Helena, 2, med. 

 

Lillian havde en millard seere 

Lillian har præsteret ganske meget i løbet af sine år på TV, men det var i 2007-sæsonen af "Sporløs" at hun fik det brede gennembrud. Samme år blev hun vært på TV-Avisen, der i manges øjne er den ultimative position på DR's nyhedshold. Både "Sporløs" og TV-Avisen har mange seere, men seertal på en milliiard kan DR-fyrtårnene ikke matche. Faktisk fulgte en milliard seere Gjerulf Kretz, da hun som vært på TV fra en IOC-konference i København i 2009 kunne løfte sløret for, at Rio de Janeiro i Brasilien skulle være OL-værtsby i 2016.
 
Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Lillian Gjerulf Kretz, Steffen Kretz
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Lillian Gjerulf Kretz, Steffen Kretz

 

Flytter fra Danmark til sommer

Lillian blev i december 2008 gift med sin Steffen Kretz på tropeøen Mauritius, og i det hele taget trækker udlandet meget i DR's superpar. Til sommer forlader Lilian og Steffen sammen med deres børn Danmark for at bosætte sig i Washington. I regeringsbyen får duoen base, når de bliver DR's nye USA-korrespondenter. 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden