TILLYKKE! Poul Thomsen fylder 80 år

Poul Thomsen

Poul Thomsen

Foto: Flemming Jeppesen / BILLED-BLADET
Danmarks dyreven samlede danskerne om TV-skærmene i 1980'erne, da han lavede ”Dus med dyrene”. Sammen med hunden Balder var han blandt de mest populære værter i landet. I dag fylder han 80 år.

Poul Thomsen med den karakteristiske stemme kan i dag fejre sin 80-årsdag, og alle dyrevenner vil utvivlsomt sende ham en kærlig tanke.

Poul Thomsen tryllebandt danskerne med spørgeprogrammet "Dus med dyrene", der løb over skrærmen fra 1980-1985. Thomsens rolige fremtoning på skærmen, tilsat hønsehunden Balders godmodige snorken i sin kurv, var en del af den danske lørdagsunderholdning.

 

Poul Thomsen og hunden Balder. 
Foto: RITZAU SCANPIX

Poul Thomsen og hunden Balder. 

Balders særlige plads

Stor var sorgen da også, da Balder pludselig døde i 1984. Og selv om Thomsen fik en ny hund – Bjarke – havde Balder en særlig plads i danskernes hjerter.

Thomsen har da også nyligt sagt til BILLED-BLADET, at han stadig møder folk, der spørger til den for længst begravede hund.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Skuespillerdebut

Udover dyreprogrammerne og quizzen ”Hund og hund imellem” har Poul Thomsen lavet et antal portrætprogrammer samt serien "Mit Danmark".

Han debuterede sågar som skuespiller, selvfølgelig som dyrepasser i filmen ”Sprængfarlig bombe”.

Privat bor Thomsen med sin kone, Susanne, i Albæk ved Randers. Og hvis deres to hunde, Lillebror og Tit, i dag gør hals, kan det være en behørig hyldest til fødselaren.

Poul Thomsen og fru Susanne med hundende lillebror og Thiet.
Foto: Lars Horn / BILLED-BLADET

Poul Thomsen og fru Susanne med hundende lillebror og Thiet.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden