Torsdag, 22. september 2016 — af Majken Munk

TILLYKKE: Sofie Linde fylder 27

Sofie Linde
Sofie Linde
Foto: Lars H. Laursen
X Factor-værten Sofie Linde har klare regler for, hvad der skal til, for at det bliver den perfekte fødselsdag, bananlagkage er blot én af dem.

På trods af at Sofie Linde, som netop nu er begyndt som ”X Factor”-vært igen, skal arbejde 12 timer på sin fødselsdag, så er hun faktisk fint tilfreds med at dele dagen med sine DR-kolleger.

- Det er verdens bedste at arbejde på ”X Factor”. Det er faktisk lidt ligesom at komme tilbage til vennerne på lejrskole, fortæller en smilende Sofie Linde, der igen tager imod talenterne, når de har rundet dommerne til "X Factor" auditions.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde kåret som årets TV-person

Skal have bananlagkage og gaver

Selvom det ikke generer værtinden at arbejde på sin fødselsdag, er der dog nogle personlige krav, der skal overholdes for, at det bliver en rigtig fødselsdag for hovedpersonen.

- Jeg skal have bananlagkage, og jeg skal have gaver. Jeg er egentlig meget barnlig på det punkt, fortæller en grinende Sofie Linde, som bestemt ikke selv skal lave lagkagen, når nu det er hende, der er i centrum og fortsætter:

- Jeg skal bare ligge på langs. Det er jo min fødselsdag.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Hun skal naturligvis også fejre sine 27 stærke, som hun selv kalder de 27 år, med kæresten Joakim Ingvarsen. De skal mødes med en gruppe venner i weekenden, hvor de skal nyde god mad, slappe af og hygge sig.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden