14. jul. 2016
Af Henrik Salling

TILLYKKE: Therese Glahn fylder 46

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-25345.jpg
Foto: Krestine Havemann
Therese Glahn er en kvinde med mange talenter og i dag fylder hun 46 år.

Therese Glahn er i den brede befolkning mest kendt som en talentfuld og farverig skuespiller med mange roller bag sig - ofte med et komisk islæt.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Blev danmarkskendt med "Nikolaj og Julie"

Første gang TV-seerne fik øje på Therese var i 2003, hvor hun medvirkede i succes-serien "Nikolai og Julie". Her spillede hun rollen som Søs. Allerede i 2006 havde Therese igen en markant rolle i serien om den kiksede Nynne. Her brillerede hun i rollen som Lærke.

På de skrå brædder har hun blandt andet medvirket i Peter Langdals opsætning af "Den Eneste Ene", som spillede for fulde huse i Københavns Forum. Her udfyldte hun rollen som Stella. Den rolle som i filmen af sammen navn blev spillet af Paprika Steen.

LÆS MERE: Therese Glahn ønsker sig en mand

Therese Glahn kan dog så meget andet end at spille skuespil. Hun er en fabelagtig danser og arbejder både som underviser og koreograf. Desuden er har hun også kastet sig over kunstverdenen og hendes skulpturer kan ind i mellem ses på diverse gallerier.

Therese Glahn: "Ender tit i fedtefadet"

Therese Glahn har tidligere dannet par med Mark Springborg, med hvem hun har datteren Elvira med, som i dag er 12 år.

- Elvira og jeg er meget forskellige. Jeg har altid blandet mig i uretfærdigheder. Også som barn. Og det er da også det, der tit får mig i fedtefadet, for jeg kan jo ikke holde min kæft. Men jeg har da også med tiden lært at ”stikke en finger i jorden”, som min morfar sagde. Og det er nu meget godt at kunne..., fortalte Therese Glahn for nylig i et stort interview til Ugebladet SØNDAG.

BILLED-BLADET ønsker Therese Glahn STORT tillykke med dagen.

Læs mere om: