2. jun. 2016
Af Juliane Olsen

TILLYKKE: Vejrvært Nina Bendixen fylder 34 år

Nina Bendixen
Nina Bendixen
Foto: Birger Storm
DR-vejrværten Nina Bendixen bliver hyldet af sin mand Lasse Lefevre på sin 34-års fødselsdag torsdag.

Siden sommeren 2014 har vejrvært Nina Bendixen prydet skærmen for DR-vejret, og i begyndelse var det med en gravid mave, at vi lærte hende at kende. Siden har maven båret frugt, da hun og ægtemanden Lasse Lefevre blev forældre til lille Molly i efteråret 2014. Torsdag fylder vejrvært Nina Bendixen så 34 år, og her benytter manden Lasse Lefevre anledningen til at hylde hende på det sociale medie. LÆS MERE: Vejrvært Nina Bendixen har født

Manden hylder Nina Bendixen

- Du var rødhåret, og jeg var skaldet. Du hed Bjarke, og jeg hed Lasse. Meget er sket siden da babes, men en ting er sikkert! Du vil altid være min elskede rødhårede Bjarke. Hurra for dig!, skriver han til hende. Teksten er ledsaget af et billede, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, af Lasse Lefevre og Nina Bendixen i starten af deres forhold med hver deres colaflaske med navn på. Nina Bendixen fortæller, at fejringen af hendes fødselsdag bliver meget rolig, og at hun holder datteren hjemme fra vuggestuen.

Nina Bendixen inviteret på middag

- Lasse har inviteret mig ud at spise. Han vil gerne overraske mig, så jeg ved ikke hvor endnu, siger Nina Bendixen til BILLED-BLADET. Vejrværten er tilbage på skærmen igen søndag morgen, hvor hun er klar til at fortælle mere om det gode sommervejr, der er i vente. Torsdag byder på 22 grader i København, og det er nok uden tvivl den smukke vejrværts fortjeneste.
Nina Bendixen
Foto: Privat

Læs mere om: