Torsdag, 3. marts 2016 — af Maria Rode Olsen

TILLYKKE: X Factor- deltagere fejrer fødselsdag

Azilda og Andrew Murraytor
Azilda fra Embrace og Andrew Murray.
Foto: Birger Storm
Hele to "X Factor"-deltagere har fødselsdag torsdag, og det blev godt fejret af de andre deltagere til dagens pressemøde.

Selv om man bruger hele ugen på "X Factor", hvor man står på scenen fredag efter fredag, bliver ens fødselsdag langt fra glemt. 

Det erfarede solisten Andrew Murray og Azilda fra gruppen Embrace, da de torsdag blev budt velkommen til deltagerpressemøde på programmet med fødselsdagskage, sang og flag. For de har nemlig begge to fødselsdag torsdag den 3. marts. 

Azilda, der sammen med sin søster Anilde danner gruppen Embrace, kan fejre sin 20-års fødselsdag i "X Factor"-studiet. Mens alderspræsidenten Andrew Murray fylder 53.

Azilda: Vi fejrer det i aften

Dagen har stået på mange prøver i "X Factor"-studiet op til fredagens liveshow, så den helt store fødselsdagsfejring er udskudt til om aftenen.

- Der er blevet sunget, sagt tillykke, og jeg har fået et par sko i gave af min søster. I aften skal vi (gruppekategorien, red.) ud og spise, og så kommer min familie i morgen, fortæller Azilda.

Alle grupperne bor sammen i en lejlighed, mens "X Factor" står på, fordi de alle sammen kommer fra Jylland. Og gruppen Clifforth og Hein var ikke i tvivl om deres gave til den unge fødselar.

- Hun kan få lov til at svine lidt mere i lejligheden, og så giver vi masser af kram og kærlighed, siger Frank Clifforth. 

LÆS MERE: Sofie LInde lyste op

Syg på sin fødselsdag

Andrew Murray, der fylder 53, har ikke de vilde planer for sin fødselsdag. Han har nemlig ligget syg det meste af ugen.

- En af mine venner kommer senere. Men ellers skal jeg bare af med den sidste sygdom inden i morgen, siger Andrew Murray med et smil på læben.

Siden søndag har solisten været forkølet, og tirsdag havde han helt mistet stemmen, som heldigvis er på vej tilbage igen.

Fødselsdagen fortsætter helt ind i fredagens liveshow, hvor de syv deltagere skal synge sange fra deres fødselsår.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden