Søndag, 17. september 2017 - af Lisbeth Grube

Timm Vladimir glæder sig til madskole for børn

Timm Vladimir.
Timm Vladimir.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV-værten Timm Vladimir synes, det er sjovt og inspirerende at undervise børn.

TV-værten Timm Vladimir, som snart er vært på en ny sæson af ”Den store bagedyst”, slår dørene op for madskole til børn i efterårsferien. Det sker i Timm Vladimirs Køkken både i København og Aarhus i uge 42.

- Det sjoveste ved madskole for børn er, at man kan hygge og nørde mad en hel uge. Man møder andre børn, der er interesserede i mad, der dannes venskaber og man bliver inspireret til at gå hjem og komme i køkkenet, måske med mor og far. Man får også lov at køre restaurant for en aften, som man gør på de rigtige restauranter, fortæller Timm Vladimir om børnenes særlige aften, hvor det er forældrene, som er gæster.  

- For os, der underviser, er det enormt inspirerende at se, at børn ikke har så mange fordomme og begrænsninger som voksne. De er tit mere iderige og har mere gå-på-mod til at prøve nye ting af. De lader sig ikke begrænse af altid at kunne det, de begiver sig ud i. Det er jo en god indstilling, som man lærer meget af, mener han.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Timm gik selv til husgerning

Timm Vladimir har mange gode minder, fra han selv som knægt gik til husgerning i fritiden.

- Jeg husker selv det med at være sammen med andre og kunne glæde andre med mad som noget rart og godt. Det var praktisk lærdom, og samtidig fik man et måltid ud af det. Og det med at sætte sig ned alle sammen bagefter og nyde måltidet, som vi i fællesskab havde skabt - det elsker jeg stadig!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden