Tina Müller bliver ny vært på Hammerslag

Tina Müller.

Tina Müller.

Foto: Martin Høien
Når DR-programmet "Hammerslag" går i luften til efteråret 2020 bliver det med en kvindelig tv-vært.

For første gang får DR's populære program "Hammerslag" en kvindelig vært. Det bliver DR Sportens Tina Müller, 41 år, der skal lukke seerne ind i stuerne rundt om i Danmark.

DR Sportens ansigt glæder sig til de nye udfordringer:

- Det er jo et legendarisk program, som har kørt i mange år, og derfor er jeg også ekstrem ydmyg over for at få muligheden for at være vært på programmet. På samme tid, er jeg er et menneske, der er drevet af nye udfordringer, og det må man i den grad sige, at ’Hammerslag’ er. Derfor glæder jeg mig også helt vildt, siger Tina Müller, der både skal være vært på "DR Sporten" og "Hammerslag". Det skriver dr.dk.

Christian Degn takker af

Senest har Christian Degn dygtigt bestyret programmet med højt humør, ligesom værterne før ham; Frode Munksgaard og Peter Ingemann. 

Og det at være en aktiv vært, der ikke er bange for at sætte sit personlige præg på programmet, er bestemt ikke noget, der bekymrer Tina Müller. Tværtimod.

- "Hammerslag" har et utroligt stærkt DNA, som danskerne kender og holder af. Det respekterer jeg. På den anden side, skal jeg også ind og gøre programmet til mit eget og finde min måde at møde danskerne på.

- Det glæder jeg mig utroligt meget til, ligesom jeg bare glæder mig til at komme rundt i hele Danmark og se på en masse fede boliger, som uden tvivl vil kunne inspirere seerne og lære både dem og mig en masse nyt, siger Tina Müller til dr.dk.

Christian Degn siger farvel med denne sæson i efteråret, og Tina Müller overtager fra næste år. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden