Tina Müller: En udfordring at lave Madmagasinet

Tina Müller

Tina Müller

Foto: Alex Tran

Snart begynder den erfarne sportsvært Tina Müller på et nyt eventyr. Hun skal prøve kræfter med værtsrollen i ”Madmagasinet”, der bliver en udfordring for hende.

Tirsdag, 15. august 2017 - af Majken Munk

Det er ikke mere end et par måneder siden, at DR kunne fortælle, at det bliver Tina Müller, der overtager værtstjansen for Mette Frisk, der har stået i front for programmet de sidste fire år. 

Og for Tina Müller bliver det en udfordring at lave TV efter et helt nyt format, da hun har været vant til live-TV efter sine ti år som sportsvært.

Et nyt format

- Det er et helt nyt format og en ny måde at lave TV på. Jeg har kun lavet live-TV, og det har jeg lavet i ti år. Lige pludselig skal jeg arbejde med et nyt format, hvor det tager en uge at lave et program. Jeg er vant til at have deadlines hver dag, og der skal jeg være på og brænde igennem. Her kan man tage det om. Det bliver ret sjovt og en god udfordring, fortalte Tina Müller, da BILLED-BLADET mødte hende på årets Skanderborg Festival. 

Giv BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Giv BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Oplevelsen i Holland skal ud af kroppen

Tina Müller er lige hjemvendt fra Holland, hvor hun dækkede EM-slutrunden i kvindefodbold for DR, og det skal lige fordøjes, inden hun er klar til sit nye arbejde.  

- Jeg starter på ”Madmagasinet” på næste mandag, og det er jeg rigtig spændt på. Nu skal jeg lige have alle oplevelserne og indtrykkene fra Holland ud af kroppen. Det tager noget tid, fordi jeg er kommet så tæt på landsholdet. Det skal lige lægge sig på en måde, fortalte den kommende vært på ”Madmagasinet”. 

Første program af den nye sæson af ”Madmagasinet” med Tina Müller i spidsen bliver sendt på DR1 onsdag d. 18. oktober kl. 21.00. 

 
- DR