15. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Tina Müller ønsker dronningen tillykke: Margrethe er stærk!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Der er ingen tvivl om, at Danmarks dronning er enormt stærk. Det mener DR’s sportsvært Tina Müller, som her ønsker dronning Margrethe tillykke med 80-års dagen den 16. april.

For DR’s sportsvært Tina Müller er dronning Margrethe en kvinde af de sjældne, og hun fortjener at bliver fejret af alle på sin store 80-års dag.

Dronning Margrethe er et forbillede for alle

- Dronningen er på en eller anden måde et forbillede for os alle sammen. Hun er en enormt stærk kvinde. Hun virker stærk i sig selv, og den hun er. Hun har et eller andet udtryk, som gør, at man stoler på hende og følger hende i tykt og tyndt, og man tror på det, hun siger. Det er en kæmpe gave, at vi i Danmark har sådan en kvinde, som udadtil er så drønhamrende stærk, og som er et forbillede for mange af os andre, så stort tillykke med fødselsdagen, lyder det fra Tina Müller, der har flere roser til dronningen.

Tina var rørt

- Det rørte mig faktisk temmelig meget at se, hvad det er, hun kan gøre for vores fællesskab i Danmark og på den måde får os alle sammen til at rykke tættere sammen i bussen. Det er ikke særlig mange, der kan det i Danmark, men det kan dronningen – Hun er stærk.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb16-forsider.jpg

Læs mere om: