Tina Müller og Josefine Høgh fejrede triumfen med stil

Foto: Claus Fisker

Efter tv-kameraerne var pakket væk, fejrede Sport 2019-værterne Tina Müller og Josefine Høgh, at alt var gået godt. De to DR-profiler var et kæmpe hit på en stor aften.

Søndag, 5. januar 2020 - af Ulrik Ulriksen

To af de helt store oplevelser i forbindelse med DR-showet ”Sport 2019”, som var på skærmen lørdag aften i bedste sendetid, var værtsduoen Tina Müller og Josefine Høgh.

Fejrede det sammen

De to stærke og sprudlende profiler styrede årets første kæmpe-show i Boxen i Herning med overskud og stil. Den store succes fejrede de to værter sammen, efter at tv-kameraerne var pakket sammen efter et par timer på fuld blus.

-Det var fantastisk, sagde Josefine Høgh som en umiddelbar reaktion på begivenheden og på samarbejdet med Tina.

Josefine nød det

-Jeg kunne nyde det, og det var SÅ fedt, lød det desuden fra Josefine, som på den vigtige aften kunne støtte sig op ad den mere rutinerede Tina Müller.

Tina var stolt

-Josefine klarede det med bravur, sagde Tina, der også understregede, at hun og Josefine var stolte over at være en del af en så kæmpestor DR-produktion.

BILLED-BLADETs nyhedsbrevKlik her og meld dig til!

BILLED-BLADETs nyhedsbrev
Klik her og meld dig til!

Festede med vennerne

Til efterfesten fik Tina og Josefine hygget sig sammen og i selskab med gode kolleger og flere af de mange sportsstjerner, som var med til at gøre Sport 2019-prisfesten til et brag af en begivenhed.