Mandag, 17. august 2020 - af Niels Burgos

Tina Müller om Hammerslag-debut: Det giver svedige håndflader

Tina Müller
Tina Müller
Foto: Hanne Juul
Den 42-årige tv-vært overtager styringen i DR's populære Hammerslag - som den første kvinde nogensinde. Men man skal stadig forberede sig på lidt god onkel-humor

I 25 år har danskerne siddet klistret til tv'et, når de skiftende værter for "Hammerslag" - flankeret af skiftende ejendomsmæglere - har rejst land og rige rundt for at se på boliger og gætte priser. Først var der Frode Munksgaard. Så kom Peter Ingemann - og senest Christian Degn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg skal være mig selv

Men når "Hammerslag" ruller over skærmen mandag den 17. august med premiereafsnittet i den nye sæson, bliver det for første gang nogensinde med en kvinde ved roret. Her overtager DR-vært Tina Müller nemlig stafetten fra Christian Degn, der i efteråret skiftede til TV 2.

- Det er jo nogle dygtige værter, der tidligere har stået i spidsen for programmet, og det stiller nogle krav til min performance. Jeg skal både gøre det til mit eget, men også levere - det giver ærlig talt lidt svedige håndflader, siger Tina Müller til dr.dk.

Hun tilføjer, at det vigtigste hun kan gøre, er at være sig selv. Hun mener, at der må være en årsag til, at netop hun er blevet valgt til værtsjobbet, så hun skal ikke begynde at ændre en hel masse ved sig selv. Derfor vil Tina Müller heller ikke forholde sig for direkte til, hvordan de andre værter har gjort det -  hun vil gøre det på sin måde.

Årets kvindelige sportsvært

Én ting er dog sikker; hun kommer til at tage sin humor og velkendte lune med sig ind i værtsrollen.

Tina forklarer, at hun selvfølgelig skal tage styringen i programmet, men også sørge for den gode stemning. Og så skal man nok også forvente nogle virkelig platte jokes ind imellem, for det kan hun ikke lade være med. Så man må nok forberede sig på noget onkelhumor, lover Tina Müller, der i februar af BILLED-BLADETs læsere blev kåret til "Årets kvindelige sportsvært" ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest på hotel d'Angleterre.

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden