18. jun. 2016
Af Juliane Olsen

Tine Gøtzsche fordriver fodbold-pauserne med strikketøj

Tine Gøtzsche
Tine Gøtzsche
Foto: All Over
DR-værten Tine Gøtzsche finder plads i pauserne på TV Avisen til at tage et par runder med sine strikkepinde.

Den 49-årige DR-vært Tine Gøtzsche er en travl kvinde, når hun til daglig arbejder som journalist på TV Avisen.

Onsdag var dog en mindre travl dag af slagsen på grund af EM i fodbold, og her kunne Tine Gøtzsche finde tid til sit strikketøj.

- Sådan en arbejdsdag på TVA er normalt temmelig hektisk. Men lige i dag hvor vi kun har to korte TV AVISER i fodboldpauserne, kan der godt blive tid til en lille pause. Og et par pinde, skriver hun på Facebook.

LÆS MERE: Årets bedste nyhedsværter kommer fra DR

Kåre Quist er humoristisk

Teksten er ledsaget af et billede, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, af Tine Gøtzsches to computerskærme, hvor det nydelige lille strikketøj pynter midt på skrivebordet i DR Byen.

Som en finurlig kommentar har Tine Gøtzsches kollega Kåre Quist desuden skrevet ”det gælder om at holde masken, når man ikke ligefrem står på pinde”.

Kåre Quists humoristiske kommentar har indkasseret op til flere ”synes godt om”-tilkendegivelser.

TV-værterne har råderum

DR sender dagen igennem de mange kampe fra EM-slutrunden, og det levner kun plads til et par korte udsendelser af et kvarters varighed.

Dermed har Tine Gøtzsche og hendes kolleger, Klaus Bundgård Povlsen og Erkan Özden, mere råderum, end det ellers gør sig gældende i hverdagen.

TV Avisen er desuden blevet sendt for sidste gang i formatet SD, og fra torsdag blev den første udgave af nyhedsudsendelsen sendt i HD.

Læs mere om: