21. jul. 2018
Af af Lisbeth Grube

Tine Gøtzsche: Sådan er en skøn sommerdag for mig

Tine Gøtzsche
Tine Gøtzsche med hunden Seamus
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Den populære TV-vært har sagt farvel til DR - men hun nyder sin sommer
Hvad skal du i ferien? – Jeg skal i sommerhus i tre uger i Nordjylland. Jeg har en kæreste fra Nordjylland, og vi skal være sammen hele baduljen med børn, familie og masser af venner. Jeg har bestilt godt vejr i det meteorologiske departement, så det satser vi stærkt på at få. Hvordan forkæler du dig selv på en rigtig sommerdag? – Jeg får mig et dejligt havbad. Vandet skal helst være på den rigtige side af 17 grader, så det er nu! Jeg spiser noget dejlig mad i selskab med gode mennesker og bevæger mig, så jeg kan mærke min krop. Ellers giver jeg bare mig selv lov til at nyde vejret og menneskene.
Hvad skal der på grillen? – Der kan ligge en bøf, fisk eller en pølse. Jeg kan li’ alt! Men en god marineret lamme-tuttelut a la culotte smager altså godt. Hvad drikker du helst om sommeren? – Vand og et godt glas kold vin. Liggestol eller løbetur? – Liggestol! At bevæge mig op og ned ad klitterne må være motion nok. Storbyferie eller badeferie? – Badeferie – også fordi jeg har en søn. Hvis det var én lang badeferie, ville jeg savne storby-input. Fodbold i TV eller frisk luft? – Begge dele. Jeg er en slutrundepige og har set rigtig meget fodbold.
Dit favoritspot om sommeren? – Dér hvor solen varmer min hud. Bedste sommerminde? – At sidde i en jolle ude i Kattegat med melorm på krogen og fange fladfisk. Hvem vil du helst kysses godnat af? – Min kæreste! Jeg vil gerne nøjes med at kalde ham Mads.

Læs mere om: