10. jun. 2015
Af af Ken Richter

Tobias klar til premieren på sit kageeventyr

Onsdag aften er vinderen af sidste års Den Store Bagedyst, Tobias Hamann-Pedersen, tilbage på DR. Denne gang i rollen som vært i programmet "Tobias på kageeventyr" og debutanten glæder sig.

Udskrivelsen af valget udsatte premieren på Tobias Hamann-Pedersens nye TV-program "Tobias på kageeventyr", men onsdag aften er der blevet plads til udsendelsen på sendefladen.

Og det er en afslappet vært, der venter på debuten.

- Jeg har det fint, med det vi har lavet, og jeg er ret sikker på, at det er et godt program. Jeg skal formidle til seerne, hvad jeg oplever, når jeg bor hos familier i Skotland, Ungarn, Tyrkiet og Portugal, forklarer Tobias.

Tobias rejste med kamerahold

I løbet af de fire programmer prøver han at omsætte sine indtryk til en kage.

- Så er det min opgave at fortælle om duftene og smagen, siger Tobias, der med sine bare 27 år allerede besøgt flere end 60 lande verden over. Faktisk plejer han at rejse alene rundt i verden, men nu har han et helt kamerahold med, så det har været en anderledes rejseoplevelse at lave "Tobias på kageeventyr".

- Det er en ny måde at rejse på, og for mig er det bare et nyt skridt, og jeg håber, at seerne vil føle sig godt tilpas, siger en spændt Tobias før sin debut som TV-vært.

Læs mere om: