Onsdag, 14. april 2021 - af Trine Larsen

Travl Peter Qvortrup Geisling: Sådan fejrede han sin 59-års fødselsdag

Peter Qvortrup Geisling
Foto: Hanne Juul
TV-lægen, DR's sundhedskorrespondent, Peter Qvortrup Geisling, fyldte i går 59 år. Men dagen blev "ødelagt" af arbejde fra tidlig morgen til sen aften, fordi Corona-nyheder og vacciner, fyldte nyhedsstrømmen. Så fejring af dagen var det så som så med.

Peter Qvortrup-Geisling havde måske håbet på, at hans 59-års fødselsdag i går kunne være fejret med en fisketur i det gode vejr.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men nyheder om at "skrotte" AstraZeneca-vaccinen og nyheden om vaccine-stop fra fra Johnson & Johnson, fik fødselaren på arbejde fra tidlig morgen til sen aften.

- Havde jeg fødselsdag i går...Nårh ja, det er vist rigtig, ler Peter Qvortrup-Geisling, da vi spørger, hvordan dagen blev fejret?

- Ikke meget, for der var hele tiden nyheder om vaccinerne, som vi skulle formidle, så jeg havde travlt på både tv og radio. Det får jo store konsekvenser, for som det ser ud nu, er sidste dansker først vaccineret sidst i august, fortæller Peter Qvortrup-Geisling, der dog nåede at hygge sig halvanden time om aftenen med datteren Merle,10, og hendes mor, Christina.

- De havde lavet en dejlig middag, som jeg tog hjem i pausen og nød. Da fik jeg også min gave af Merle. Hun havde lavet et stykke sæbe til mig, som dufter af Lakrids! Jamen, så kan man ikke ønske mere, vel, smiler tv-lægen, der ikke lægger det store i at han måtte droppe fødselsdagen til fordel for arbejde.

 

- Sådan er det jo, lige nu. Men efter et år med Corona-dækning 24 timer i døgnet, vil jeg godt indrømme, at jeg føler mig langt ældre.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden