9. jan. 2018
Af Lisbeth Grube

TV Avisens Erkan Özden holder skærmfri på sin 40-års fødselsdag

Erkan Özden.
Erkan Özden.
Foto: Lars E. Andreasen/DR
TV Avisens Erkan Özden holder fri på sin runde fødselsdag, hvor nyhedsværten bliver fejret af familien.

Nyhederne er altid i trygge hænder hos Erkan Özden på TV Avisen - men tirsdag den 9. januar holder han fødselsdagsfri. Nyhedsværten fylder nemlig 40 år.

- Min kone har også taget fri, og der kommer til at ske noget hemmeligt. Men jeg er ret sikker på, at det bliver stille og roligt og involverer den nærmeste familie, siger dagens fødselar til BILLED-BLADET.

Erkan Özden har i 10 år været gift med hustruen Züleyha og sammen har de to børn på henholdsvis fem og otte år.

- Jeg er lidt en sær snegl, hvad fødselsdage angår, for det er lidt akavet for mig at blive fejret og få opmærksomhed på den måde. Min kone og mine børn er til gengæld vilde med fødselsdage, så det bliver helt sikkert en dejlig dag, siger han.

Erkan Özden ikke fyrre, fed og færdig

En ny bore-skruemaskine er på ønskesedlen, men faktisk har Erkan personligt knoklet sig til en meget synlig fødselsdagsgave.

- For et halvt år siden tænkte jeg: ”Jeg skal i hvert fald ikke være fyrre, fed og færdig!” Så jeg gik amok i crossfit og kostplaner og træner nu tre-fire gange om ugen.

https://imgix.billedbladet.dk/erkan_zden38.jpg
Erkan og Züleyha
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET

- Det har været en god anledning til at komme i form, og jeg er blevet meget glad for det. Træningen giver mig energi, fortæller Erkan, som dog har tænkt sig at nyde kage på fødselsdagen.

- Er du gal, ja! Jeg glæder mig til god mad og kage!

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med den runde fødselsdag.

Læs mere om: