28. jan. 2021
Af Trine Larsen

TV-læge Peter Qvortrup Geisling: Sådan har han indrettet sit privatliv

Peter Qvortrup Geisling
Peter Qvortrup Geisling
Foto: Hanne Juul og Krestine Havemann
TV-lægen Peter Qvortrup Geisling er ikke mindst under Corona-pandemien, blevet seernes darling og troværdige holdepunkt. Men også privat er han én, man kan regne med og dét kommer bl.a datteren Merle til gode, selvom hendes far og mor ikke bor sammen.

TV-lægen Peter Qvortrup Geislings største private glæde og lykke er, at han er blevet far. Han har aldrig lagt skjul på, at datteren Merle, som er 10 år, er mere end et ønskebarn.

Og dét selvom han, da hun kom til verden, ikke længere var kæreste med Merles mor, Christina Maria Meldola. For sammen lavede de en "pagt" om, at de ville være forældre sammen, hvis de ikke hver især havde fundet en ny partner på et givent tidspunkt.

Eneste og unikt forældreskab

Så selvom de i flere år ikke havde været kærester, lavede de deres gode venskab til et enestående og unikt forældre-skab, som bar frugt 19.oktober 2010.

I begyndelsen boede de hver for sig, men nu bor de i hver deres lejlighed i samme opgang, så datteren Merle "kan fise frem og tilbage", som hun har lyst.

- Dog er det for tiden mest Christina, Merles mor, der trækker det store læs, når jeg har travlt. Det er også hende, der står for hjemmeskolen. Men jeg forsøger at køre hjem efter 18.30 Nyhederne, så vi kan spise sammen og hygge lidt, og skal jeg på igen i den sene tv-avis kører jeg enten ind, eller der kommer et tv-hold hjem til mig, fortæller TV-lægen, der foruden Corona-nyheder til tv, radio og net, også hver torsdag aften er vært i det aktuelle "Lægens Bord".

Det kan man ses hver torsdag aften kl. 21.25 på DR1 eller på dr.dk.

Læs mere om: