Mandag, 2. januar 2017 - af Karina Didriksen

TV-lægen Charlotte Bøving flytter ind hos børn: Det har været fantastisk

Charlotte Bøving.
Charlotte Bøving.
Foto: Jeppe Michael Jensen
Lægen Charlotte Bøving kan ses i en ny sæson af DR2-programmet ”Lægen flytter ind”, hvor hun hjælper børn og deres familier.

TV-lægen Charlotte Bøving har hjulpet danske mænd med at tabe sig og ændre livsstil i DR2-programmet ”Lægen flytter ind”, og mandag aften vender hun tilbage i en ny sæson – denne gang med fokus på børn og deres forældre.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Det har været helt fantastisk at lave det her program. Lægearbejdet giver om muligt endnu mere mening, når man har med børn at gøre, fortæller Charlotte Bøving til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Børn kan ikke gøre for, hvad de har af kostvaner. Forældrene skal vise, at de er forbilleder. Det gælder om at få børnenes succes frem og ikke forældrenes ambitioner.

Charlotte Bøving vil hjælpe børn

I den nye sæson flytter Charlotte Bøving ind hos seks forskellige familier med overvægtige børn for at ændre deres vaner.

LÆS MERE: TV-lægen Charlotte Bøving har kræft: Jeg er optimist

- 20 procent af danske børn er overvægtige, så jeg er taknemmelig for, at jeg har fået lov til at have med børn at gøre i det her program, fortæller Varde-lægen. 

Sæson tre af ”Lægen flytter ind” har premiere på DR2 den 2. januar kl. 20.45. Der er seks afsnit i den nye programrække. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden