Kongerigets Klogeste:
TV-programmet "Kongerigets Klogeste" vender tilbage

Mads Steffensen skal igen være vært for Kongerigets Klogeste.

Mads Steffensen skal igen være vært for Kongerigets Klogeste.

Foto: AOP
DR1-programmet "Kongerigets Klogeste" med Mads Steffensen som vært indleder 1. november en ny jagt på at finde Danmarks skarpeste hjerne.

Mads Steffensen står i spidsen for en ny omgang "Kongerigets Klogeste", hvor 16 kloge danskere udfordres på tværs af intelligenser. Lørdag den 1. november åbner DR1 for dysten om at blive Danmarks skarpeste hjerne i 2014.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Deltagerne vil blive testet i både logisk sans, sproglige kundskaber, matematiske evner, sociale færdigheder og musikalsk forståelse. Kun otte af deltagerne klarer sig fra de fire indledende runder til de to semifinaler. Og herfra er det kun de fire skarpeste, der får en plads i finalen og dermed mulighed for at forlade programmet med 100.000 kroner - og titlen som Kongerigets Klogeste 2014.

Endnu en gang kan seerne gætte med hjemme fra stuen, når de 16 kloge danskere bliver kastet ud i nye såvel som tilbagevendende udfordringer.

Deltagerne kommer fra hele landet og har vidt forskellige baggrunde, men fælles for dem alle er, at de er lidt klogere end den gennemsnitlige dansker.

I første program dyster patologen Lisa, der elsker brætspil, den journaliststuderende Emil, med en skarp hukommelse, handymanden Harry, der er teknisk supporter hos Vestas og triatleten Anders, som studerer til lærer.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden