13. jul. 2020
Af Helle Skram de Fries

Tv-serien Fede forhold: Derfor sætter Thomas endelig Tina på plads

Thomas og Tina fra tv-serien "Fede Forhold".
Thomas og Tina fra tv-serien "Fede Forhold".
Foto: Morten Tønniksen.
Thomas mister kilo, men vinder mod til at træde ud af sin rolle som tøffelhelt i forholdet med sin partner.
I tredje afsnit af sæson 2 af DR 1-serien ”Fede Forhold”, der blev sendt mandag 13. juli, kæmper de tre par både med kiloene og med deres parforhold. Parret Tina og Thomas fra Ebeltoft mødte hinanden, da de blev uddannet i forsvaret.
I de 16 år, de har været sammen, har Tina lagt 30 kilo til sin vægt og Thomas er blevet 20 kilo større. Fotoet her er fra afsnit 1 af i sæson 2.
https://imgix.billedbladet.dk/dr-0384211.jpg
Foto: Morten Tønniksen.
Det er dog ikke kun de mange kilo, der sidder fast. Det gør rollefordelingen hos parret også.

Stikpiller til Thomas

Tina er den kritiske, der hele tiden kommer med små stikpiller og hakker på Thomas, der ikke formår at sige fra. Det har blandt andet den konsekvens, at parrets intime liv er slået helt ihjel. Thomas indser, at han er nødt til at gøre op med rollen som tøffelhelt. I tredje afsnit går de tre overvægtige par i gang med at følge sundhedsekspert Michelle Kristensens kostplan.

Færre kilo - mere mod

I takt med at kiloene rasler af, får Thomas mod til at sætte kritiske Tina på plads. På en ferietur til Norge, hvor parret – med sundhedsekspertens velsignelse – giver sig lov til den usunde kost, må Thomas gå i rette med sin kone. Modsat ham glemmer hun nemlig reglen om, at man dagen efter skal tilbage til den sunde livsstil. - Jeg synes, du skulle prøve at være lidt mere standhaftig i forhold til planen, formaner Thomas sin Tina. - Jeg kunne godt tænke mig, at du tænker lidt over det, så vi holder os på sporet, fortsætter han og retter det til, at det er Tina, der skal holdes på sporet.

En svær pille for Tina

Det er helt tydeligt en svær pille at sluge for Tina, der er vant til at være den, der irettesætter Thomas. Men hun tager det til sig og er faktisk glad for, at Thomas endelig træder i karakter. Opløsningen af deres roller i forholdet betyder, at Thomas igen får mere lyst til sin partner end til at spille computerspil.

Kys og kram af sin elskede

Tina bliver rørt til tårer over, hvor dejligt det er, at få kys og kram af den mand, hun elsker.
https://imgix.billedbladet.dk/dr-0386440.jpg
Foto: Morten Tønniksen.
Fjerde af de i alt seks afsnit i ”Fede Forhold” sæson 2 sendes på DR 1 mandag 20. juli.

Læs mere om: