Tv-stjerner forvekslet med hinanden

Christina og Carina

Christina og Carina

Foto: DR og TV 2
Christina fra "Gift ved første blik" ligner til forveksling Carina, der tidligere på året var med i "Landmand søger kærlighed - jorden rundt" og det har givet anledning til forveksling, fortæller Carina.

En ny sæson af ”Gift ved første blik” bliver i disse uger vist hver torsdag på DR1, og det har fået nogle seere til at spærre øjnene ekstra op.

For der er en af de giftelystne singler, der minder utrolig meget om en anden tv-stjerne.

Troede Carina var med i Gift ved første blik

Flere seere har bemærket, at 26-årige Christina, der i første program blev gift med Michael, minder utrolig meget om 29-årige Carina, der i foråret var med i ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt”.

Faktisk er ligheden mellem de to så slående, at Carina har oplevet, at hun er blevet forvekslet med Christina.

En fyr, som hun tidligere har skrevet med, så hende på tv og troede, hun var Christina.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Jeg har faktisk fået en besked fra en fyr, der ønskede mig tillykke og håbede, jeg fandt det, jeg søgte. Jeg måtte sige: ”Hvad snakker vi om?” Han havde så taget fejl og troede, jeg skulle være med i ”Gift ved første blik”, fortæller Carina til BILLED-BLADET om den lidt pudsige oplevelse.

- Det var lidt mærkeligt. Jeg vidste ikke, hvad han hentydede til, og om han havde set mig i ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt”. Jeg måtte jo lige spørge, hvad vi snakkede om, og der kunne han fortælle, han troede, jeg skulle være med i ”Gift ved første blik”. Så der måtte jeg lige skuffe ham, fortæller Carina.

Sjovt at blive forvekslet

Christina, der medvirker i ”Gift ved første blik”, har endnu ikke oplevet, at folk har taget fejl af hende og Carina.

- Jeg har ikke oplevet det endnu, men det kan være, jeg kommer til det. Jeg synes, hun er super smuk, så det er meget sjovt, at de forveksler mig med en anden, fortæller Christina.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden