Lørdag, 21. november 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Ude af Den store bagedyst: Derfor blev Caroline rørt

Caroline Rigelsen
Caroline Rigelsen
Foto: Søren Jul Lamberth
Caroline blev rørt, da hun måtte sige farvel til "Den store bagedyst", og det var der en ganske særlig grund til.

Hun har imponeret med sin kreative evner i ”Den store bagedyst”, men semifinalen lørdag aften blev endestationen for 19-årige Caroline.

Hun missede dermed finalen, men det havde hun det helt okay med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg havde godt regnet det ud, efter mine æbler fejlede, som de gjorde, så jeg nåede at affinde mig ret godt med det. Jeg vidste godt, det var min tur, og det var også okay, fortæller Caroline, der også var delvist lettet over at ryge ud.

- Semifinale og finale skulle optages fire dage i træk, og det var så presset. Så jeg var megalettet over, jeg ikke skulle bage flere kager de næste dage.

Caroline: Jeg er megastolt

Selvom Caroline var afklaret med at ryge ud af konkurrencen, blev hun alligevel rørt efter afgørelsen. Og det er der en helt særlig grund til.

- Jeg tror, det var følelsen af at stå på den anden side og så kigge tilbage på alt det, jeg havde gjort. Jeg får også helt tårer i øjnene nu. Det er så sindssygt stort at have gennemgået så stort et pres og klaret den og lavet nogle sindssyge kager. Jeg satte sig et mål, og jeg gennemførte, og jeg kom helt til semifinalen, og det var jeg bare megastolt over, forklarer Caroline om sin reaktion.

Da hun i sin tid meldte sig til konkurrencen, havde hun et mål om at være med i finalen, men set i bakspejlet er hun også superglad for at være nået hele vejen til semifinalen, og der er ikke noget, hun ville have gjort anderledes.

- Nej, det synes jeg ikke. Jeg kunne ikke have gjort noget anderledes med den tid, jeg havde. Jeg kunne have lavet noget mere simpelt, men det ville jeg heller ikke være tilfreds med. Jeg havde mig selv med hele vejen.

Caroline Rigelsen
Foto: DR

Caroline har været sig selv

Netop det at Caroline har haft sig selv med i det er også det, hun er mest stolt af efter sin deltagelse i ”Den store bagedyst”.

- Jeg er megastolt af, at jeg ikke har sat mig over i hjørnet og grædt, når det er gået galt undervejs i konkurrencen, men at jeg har fundet en løsning i stedet for og prøvet at være glad hele tiden, fortæller hun.

Caroline nyder stadig at bage, og så er hun også glad for alt det, hun har fået ud af at være med i programmet.

- Jeg har fået så mange venner, og så har jeg lært alt muligt. For eksempel at lave kagecreme og temperere chokolade. Det er jeg stolt af, lyder det fra Caroline, som også mødte kæresten Emil gennem ”Den store bagedyst”.

Det unge par har netop fejret deres første halve år som kærester.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden