22. feb. 2014
Af af Helle Skram de Fries

Udstemte Mathias: Jeg ville have gjort det samme som Lina.

Mathias tog det som en gentleman, da han røg ud af "X Factor" og gav sin veninde Fie et lille kram.
Mathias tog det som en gentleman, da han røg ud af "X Factor" og gav sin veninde Fie et lille kram.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
17-årige Mathias Chrøis var hverken skuffet eller bitter, da hans mentor sendte ham ud af showet.

Paradoksalt nok blev det nummeret ”Veninder”, der blev Mathias Chøis’ waterloo i "X Factor". Alle regnede med, at den 17-årige charmetrold havde så mange teenagepiger til at stemme på sig, at han ikke kunne ryge ud foreløbig. Sådan tænkte hans "X Factor"-veninde Fie Winther, som han stod i farezonen med, da også.

- Jeg var sikker på, du ville gå videre med alle de tøser, der er vilde med dig, lød det fra Fie efter showet.Her var hun både ked af det og i tårer over, at hendes nye ven, Mathias, var røget ud, men også lettet over, at hun selv gik videre. - Jeg har kæmpet så meget for den her plads i "X Factor", så det ville også være uretfærdigt, hvis jeg var gået ud. En melding, Fie kom med på baggrund af, at Mathias selv havde sagt, han ikke følte, han hørte til i "X Factor".

- Det troede jeg, men sådan var det ikke. Jeg skal hjem og lave mine egne ting, lød det fra en helt afklaret Mathias. Han var da heller ikke det mindste sur på sin mentor Lina Rafn, der valgte at sende ham hjem, da hun skulle vælge mellem sine to solister, Fie og Mathias.

- Nej, jeg ville have gjort det samme, hvis jeg var Lina, fortalte Mathias til BILLED-BLADET efter showet.

Læs mere om: