Sigurd Barrett: Jeg er mere tilstede i livet end nogensinde

Sigurd Barrett

Sigurd Barrett

Foto: Jeppe Michael Jensen
Børneværten Sigurd Barrett er lige rundet de 50 år, men det er ingen forhindring for hans indre legebarn.

Den 20. januar kunne børneværten Sigurd Barrett fejre sin 50-års fødselsdag, og det har bestemt ikke være et minus at fejre den runde dag.

Sigurd Barrett understreger nemlig, at han er blevet god til at mærke det gode i livet og i større grad har fundet sig selv.

- Jeg er mere tilstede i livet, end jeg nogensinde har været, og jeg er nået til at være stolt af det, jeg har bygget op, siger børneværten.

Succesfuld turné har givet ro

Tidligere i karrieren har Sigurd Barrett nemlig godt kunne gribe sig selv i at overveje, om han ville noget andet.

Men efter de 50 år har han forliget sig med det sted, han er, og han tilskriver en del af roen den store succes med, han har haft med turnéen ”Sigurds Danmarkshistorie”.

- Jeg ville være ked af at fylde 50 år, hvis jeg ingenting havde gjort. Hvis jeg ikke havde fået børn, eller hvis jeg ikke havde levet nogle af mine drømme ud, siger børneværten.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Livet har formet sig fortrinligt

Men det er altså langt fra tilfældet for Sigurd Barrett, der er far til fem børn, han fik sit ægteskab med Winnie Merete Barrett.

I dag understreger børneværten, at han har fået alt, han kunne drømme om, og at livet har formet sig ganske fortrinligt, mens han har haft travlt med at leve det.

Selv om alderen er blevet højere, så betegner børneværten sig stadig som sprælsk, og han er holdt op med at gå bestemte veje i sit liv, fordi andre folk forventer det.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden