Mandag, 19. december 2022 - af Majken Munk

Ulla Essendrop får selskab af kendte debutanter til stort indsamlingsshow

Ulla Essendrop
Ulla Essendrop
Foto: Hanne Juul
Når næste års "Danmark Indsamling" skal løbe af stablen, er det med Ulla Essendrop i spidsen. Hun får selskab af to debutanter.

Da der blev samlet ind til det gode formål i ”Danmarks Indsamling” i år, var det med de fem værter værter Lotte Friis, Tine Gøtzsche, Kristian Ring-Hansen Holt, Andreas Bo og Jesper Nøddesbo.

Men de får ikke genvalg, når indsamlingsshowet skal løbe af stablen i starten af det nye år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her vender Ulla Essendrop tilbage som vært, og så får hun selskab af to debutanter.

Stærkt hold

Ulla Essendrop skal styre seerne igennem den fem tider lange live-udsendelse med radiovært Sara Bro og ”Fællessang”-vært Katrine Muff.

Når de byder velkommen til ”Danmarks Indsamling” på Værket i Randers den 4. februar 2023 er det for at samle ind til verdens sårbare børn.

- Det er et meget stærkt hold af værter, som igennem showet vil give os et indblik i de udfordringer, børn verden over bliver udsat for – og ikke mindst hvordan vi allesammen i Danmark kan hjælpe børnene gennem Danmarks Indsamling, fortæller formanden for Danmarks Indsamling, Mulle Juul Korsholm ifølge DR.

Ulla Essendrop, Katrine Muff og Sara Bro
Ulla Essendrop, Katrine Muff og Sara Bro er værter på "Danmarks Indsamling" 2023, når showet sendes den 4. februar. 
Foto: Agnete Schlichtkrull/ DR

Hjem fra Etiopien

Sidste år samlede Danmark hele 101,8 millioner kroner, som er gået til at hjælpe børn i 12 forskellige lande.

Med Danmarks Indsamling har vært Sara Bro besøgt Etiopien, hvor børn har modtaget donationer tidligere. Hun har set, hvordan det har gjort en forskel.

- På min tur har jeg mødt børn, som har boet på gaden og kæmpet for at overleve, som nu har fået et sted at bo og får hjælp til komme videre med deres liv gennem uddannelse i blandt andet iværksætteri. Nogle af børnene bliver endda genforenet med deres familier. Det er fantastisk at se, hvordan donationerne fra Danmarks Indsamling hjælper børnene på en respektfuld og anerkendende måde, og at børnene derfor begynder at tro på en bedre fremtid, fortæller Sara Bro.

Showet ”Danmarks Indsamling” kan ses live på DR1 og DR TV den 4. februar om aftenen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden