20. aug. 2020
Af Liz Rørsig

Ulla Essendrop fra Aftenshowet: Dramatisk aflysning

Ulla Essendrop
Ulla Essendrop.
Foto: Hanne Juul.
Pludselig sejlede det med vand i teknikrummet, da Ulla Essendrop og Mark Stokholm var værter i Aftenshowet - og programmet måtte aflyses.

Ulla Essendrop og Mark Stokholm måtte tirsdag aflyse ”Aftenshowet” på grund af en vandskade i teknikrummet.

Et mindre brag

- Da det skete, var Mark og jeg som vanligt i gæsteområdet ved studiet for at tale med vores gæster, fortæller Ulla Essendrop til BILLED-BLADET.

- Vi stod klar med hele flokken og skulle til at gå i studiet for at lave en gennemstilling til TV Avisen cirka klokken 18.50. Men omkring klokken 18.40 lød der et mindre brag, og så flød der vand ned i vores to teknikrum. Lynstærkt forsøgte man at dæmme op for strålerne og skærme alt det tekniske udstyr. Trods en brav kamp kunne lydpulten ikke klare mosten og stod af. Og så var det umuligt at sende, forklarer Ulla Essendrop.

Klar dagen efter

Heldigvis kunne udsendelsen med ”Aftenshowet” gennemføres dagen efter.

- De gode folk i studiet knoklede benhårdt og fik repareret, tørret, erstattet og lavet Storm P.-løsninger, så det var muligt, fortæller DR1-værten.

For Ulla Essendrop og Mark Stokholm er det anden gang på fem måneder, at de har prøvet at sidde helt klar til at gå i luften for så at opleve, at programmet blev aflyst. Sidste gang var den 11. marts 2020 i forbindelse med den store corona-nedlukning.

Se fotoet, som BILLED-BLADET har fået lov til at vise fra Ulla Essendrops Instagram-profil af den tildækkede lydpult.

Læs mere om: