Ulla Essendrop: Her er beviset - Jeg er ikke Divya Das

Ulla Essendrop. 

Ulla Essendrop.

 

Foto: Hanne Juul.
Da Ulla Essendrop fik besøg af kollegaen Divya Das i ”Aftenshowet” på DR1, fik de to tv-værter, der ofte bliver forvekslet, mulighed for at slå fast, at de er to forskellige personer.

Da TV 2-værten Divya Das var gæst i ”Aftenshowet” på DR1, greb værten Ulla Essendrop chancen for at slå fast, at de to kvinder er to forskellige personer.

Bliver ofte forvekslet

Tv-værterne bliver nemlig ofte forvekslet, og Ulla Essendrop lagde derfor et foto af de to på sin Instagram-profil med teksten ”Visual proof. Vi er 2 forskellige personer”. 

 

- Jeg lagde billedet op som en humoristisk kommentar til, at folk ofte forveksler os. Jeg oplever det mindst én gang om ugen, fortæller Ulla Essendrop til BILLED-BLADET. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Ulla Essendrop greb chancen

- Da Divya Das og Kim Bildsøe var gæster i ”Aftenshowet” i anledning af deres nye bog, ”Briterne og Brexit”, greb vi chancen for at lave lidt sjov med at sætte det helt på plads, nemlig at vi altså er to forskellige kvinder, siger Ulla Essendrop, som har givet BILLED-BLADET lov til at gengive billedet fra Ulla Essendrops Instagram-profil, @ullaessendrop, af de to tv-personligheder.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden