Torsdag, 12. marts 2020 - af Liz Rørsig

Ulla Essendrop: Mit barn blev mit livs store omvæltning

Da Ulla Essendrop blev mor til sin søn, satte det en masse tanker i gang om DR-værtens egen baggrund og det første møde med livet.

Da Ulla Essendrop fik sin søn, Theodor, sammen med kæresten Jimmy Bøjgaard, satte det en masse tanker i gang om det første møde med livet. DR-værten blev selv som nyfødt afleveret på en trappesten til et hospital i Indien og boede på et børnehjem, til hun som knap tre-årig kom til Danmark til sine adoptivforældre. 

En livsændring

- For mig har det været en livsomvæltning at blive mor, og tankerne om tiden, fra jeg var spæd, myldrer frem igen. Jeg følger mit barn så tæt og de små udviklingstrin og tænker på, hvad jeg gjorde, da jeg var helt lille?, fortæller Ulla Essendrop til BILLED-BLADET, hvis søn er to og et halvt år.  

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Børnehjemmet på Facebook

- Det er sjovt at se, hvilke træk han har fra mig og fra sin far, men hvor mon mine træk kommer fra? Det kan ingen fortælle mig. De tanker er kommet mere frem hos mig nu, nemlig at der er knap tre år af min egen baggrund, som jeg faktisk ikke véd noget om. Børnehjemmet, som jeg var på, findes og er endda på Facebook, og måske kan jeg besøge det en dag. Det ville give lidt mere viden om, hvor mit liv begyndte, siger ”Aftenshowet”s vært. 

Se videoen øverst og læs det store interview med Ulla Essendrop i BILLED-BLADET nr. 11, som er på gaden torsdag den 12. marts 2020.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden