Tirsdag, 3. november 2015 — af Luise Marie Bekker

Ulrik fra Gift ved første blik: Derfor holdt forholdet ikke

Ane og Ulrik
Ane og Ulrik
Foto: DR
I aftenens udgave af "Gift ved første blik" valgte Ane og Ulrik at stoppe eksperimentet. Ulrik fortæller, hvordan han oplevede bruddet.

Det var bestemt ikke sjovt for Ulrik Pihl at se aftenens afsnit af "Gift ved første blik", erkender den 35-årige Fynbo over for BILLED-BLADET.

Først skulle han sammen med sin brud Ane-Marie Fleischer Larsen besøge psykologen Annemarie Bergholt oven på en mildest talt trist bryllupsrejse, og efterfølgende lagde de vejen forbi en anden af programmets eksperter, nemlig præsten Michael Brautsch, hvor Ane slog fast, at hun ville afslutte eksperimentet.

- Jeg oplevede, at evnen til at kommunikere i vores forhold var ikke-eksisterende. Ane havde skrevet i sit brev til mig, som jeg læste inden brylluppet, at det kunne tage noget tid, før hun ville tø op. Derfor prøvede jeg at gøre hende tryg. Jeg gav hende nok en kompliment eller to for meget, men der var aldrig et seksuelt motiv bag, siger han som svar på Anes forklaring om, at de gik for hurtigt frem med intimiteten. 

- Jeg prøvede at kommunikere. Men jeg følte, at jeg stod alene med det.

Tæskehård proces

I dag, knap fire måneder senere, ærgrer han sig over udfaldet af eksperimentet, og han tror, der vil gå noget tid, inden han kan sige, om han har fået noget ud af at deltage.

- Det har været en tæskehård proces. For jeg vil gerne bearbejde det og har prøvet at få Ane i tale, men hun har hverken tid eller overskud, siger Ulrik og fortsætter:

- Jeg undrer mig stadig over, at jeg blev matchet med en, der havde et så lille behov for at snakke - for når kameraerne var slukkede, blev der ikke sagt meget. Men vi var blevet matchet af en grund, og jeg følte, at vi skyldte hinanden at prøve. Da vi skulle mødes med psykologen, troede jeg, at vi skulle have nogle værktøjer til at se fremad, men da havde Ane allerede taget den drastiske beslutning om at stoppe. Da vi så mødtes nogle dage senere med præsten, var det som at få drejet kniven en omgang mere.

En presset mand

Ulrik føler det som et kæmpe nederlag, at han og Ane måtte give op. Men det er ikke det eneste, han er ked af.

Han er også ked af den måde, han fremstår på i programmet.

- Folk er kommet op til mig og har kaldt mig "ham den sure" på grund af de ting, jeg sagde på bryllupsrejsen. Ja, jeg var negativ, men jeg var også en presset mand. Og frustreret over den manglende kommunikation. Det er slet ikke sådan, jeg eller folk, der kender mig, ser mig, siger han.

Ulrik er stadig single, og indtil han får en at dele sin hverdag med, føler han kærlighed fra sine hunde.

- Den kærlighed ruster aldrig, ler han.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden