15. nov. 2020
Af Karina Didriksen

Ulven kommer-stjernen Theo får ros af forældrene: Vi er så stolte

Noah Storm Otto spiller Theo i "Ulven kommer".
Noah Storm Otto spiller Theo i "Ulven kommer".
Foto: Kaspar Wenstrup
10-årige Noah Storm Otto spiller drengen Theo i DR-serien ”Ulven kommer”, og hans forældre kunne ikke være mere stolte af ham.

Det unge stjernefrø Noah Storm Otto imponerer med sit skuespiltalent i ”Ulven kommer”, hvor han spiller drengen Theo, som er blevet tvangsfjernet fra sine forældre.

Han var kun otte år gammel, da han landede rollen i DR-serien, og han får stor ros af sine forældre, musikerne Peter og Sidsel Storm Otto.

- Da vi så de første afsnit, gik det op for os, hvor stor en rolle han har. Det er helt utroligt, hvor god han er, og vi er ved at revne af stolthed!, fortæller Noahs mor, den 37-årige jazzsangerinde Sidsel Storm Otto, til BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/20200922_wen_-_dr_72.jpg
Foto: Kaspar Wenstrup

Det var spontant

Sidsel fortæller, at hendes søn – modsat de mere garvede skuespillere – ikke behøvede at forberede sig på rollen i timevis.

- Han skulle ikke sidde og lære alle replikkerne inden optagelserne. Han tog det på settet. Det var spontant, og jeg tror, det er derfor, han kan gøre det så ægte, forklarer hun.

Noah går i fjerde klasse og fyldte 10 år i oktober. Han bor i Dragør med sine forældre og sine to yngre søskende, Selma på fem år og Hugo på tre.

Han kan hver søndag kl. 20.00 ses i "Ulven kommer" på DR1, hvor han spiller lillebror til Holly.

https://imgix.billedbladet.dk/dr-0544489_0.jpg
Foto: DR

Læs mere om: