29. jun. 2016
Af af Juliane Olsen

Våd DR-vejrvært: Nina Bendixen evakueret efter rør lækkede 2000 liter vand

Nina Bendixen
Nina Bendixen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Torsdag i sidste uge blev en særdeles våd arbejdsdag for vejrvært Nina Bendixen, da der uventet sprang et vandrør i DR’s vejrstudie.

Det var egentlig en torsdag morgen som så mange andre i DR’s vejrstudie for den 34-årige vejrvært Nina Bendixen. Hun var i fuld gang med at sende vejrradio til DR2 Morgen, da der pludselig begyndte at lække vand fra loftet.

- Det lyder som om, der er nogen, der er gået i bad, men vi har jo ikke noget baderum i studiet, siger Nina Bendixen til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Vejrvært Nina Bendixen har født

Nina Bendixen tilkalder hjælp

I virkeligheden er der lækket et vandrør i vejrstudiet, der sender kaskader af vand ned over det tekniske udstyr.

Nina Bendixen er alene i studiet, men tilkalder selvfølgelig straks hjælp til at bringe de mange kameraer i sikkerhed.

Hun når at sende den sidste udsendelse til P4, inden studiet bliver evakueret, og på det tidspunkt er Nina Bendixens stiletter særdeles våde.

Nina Bendixen blev evakueret

- Jeg står bogstaveligt talt i en vandpyt til sidst, inden vi bliver flyttet til et andet studie. Det lyder voldsomt, men vi blev faktisk evakueret, siger hun.

I alt blev der lækket over 2000 liter vand i DR’s vejrstudie, og studiet er her knapt en uge efter endnu ikke klar til brug igen.

Ifølge Nina Bendixen skær det hende i hjertet, at DR’s smukke vejrstudie skulle udsættes for så hård en medfart, og hun ser frem til, at skaderne bliver udbedret.

Læs mere om: