Vært fra Aftenshowet drømmer om Obama

Maria Yde
Maria Yde
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV-værten Maria Yde drømmer om at interviewe Barack Obama.

Maria Yde fra "Aftenshowet" elsker TV-serier, og hendes store drøm er at interviewe Barack Obama, som hun betegner som "verdens mægtigste mand". Til Ekstra Bladet fortæller Maria Yde, at hendes egne favorit-programmer blandt andet er søndagsserier.

- Jeg ser "Rejseholdet", selvom det er en genudsendelse, og jeg har også set "Borgen" og "Forbrydelsen". Kl. 20 er et godt tiddspunkt, for så har jeg lige puttet børnene, forklarer Maria Yde, der også elsker "Downton Abbey". 

Realityprogrammer er ikke lige noget for Maria Yde, og programmer, hvor folk bliver skåret eller stukket i, gør hende direkte svimmel.

TV-værtens bedste oplvelse på TV var, da hun havde værtsrollen på "Sportsshow 2010" i Boxen for 8000 personer. Hun synes det sværeste ved at lave tv er, at se frisk og veloplagt ud, selvom man har en offday.

- Og ellers er det at holde balancegangen mellem at være venlig og samtidig kunne lave et kritisk interview.

Maria Yde synes selv, at hendes bedste interview til dato er, da hun interviewede Marlene Duus om at være voldsoffer.

- Det var med til at sætte gang i debatten om voldsdomme.

Drømme-interviewet har hun dog til gode. Det er nemlig interviewet med Barack Obama.

- Han er verdens mægtigste mand. Jeg har læst hans bog "Arven fra min far", der handler om hans opvækst, og det at have en hvid mor og en sort far. Jeg var så heldig at få ham i tale i Grant Park i Chicago, da han vandt valget første gang. Så hvem ved? Man har da lov at håbe, siger Maria Yde til Ekstra Bladet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden