Lørdag, 18. november 2017 - af Laura Dalgård Hansen

Valdemar fra Vidunderbørn: Alle børn er vidunderlige

Valdemar Skibsted Tönshoff
Foto: Birger Storm
Valdemar Skibsted Tönshoff elsker at spille klarinet, og selv om der for tiden er travlt, så er det bare fantastisk at være med i "Vidunderbørn".

Der er i øjeblikket nok at se til for 14-årige Valdemar Skibsted Tönshoff, som har både sin skole, Tivoligarden og ikke mindst deltagelsen i "Vidunderbørn" at se til. Men den livlige dreng har ikke fortrudt et øjeblik, at han er med i programmet.

- Det er vold-fedt at være ude på settet at optage, fortalte det 14-årige talent, da BILLED-BLADET mødte ham i Tivoli. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Alle er vidunderlige

Sidste lørdag klarede den unge klarinettist det så godt, at han løb med titlen som ugens vidunderbarn. Den sympatiske unge mand har det dog lidt svært med titlen.

- Vi er jo ikke vidunderlige, bare fordi vi kan spille klassisk musik. Alle børn er vidunderlige på en eller anden måde. Og det er alle voksne også, understreger Valdemar Skibsted Tönshoff.

Det er en sejr at være med

Selv om Valdemar allerede nu har vist rigtig gode takter, så er en eventuel sejr dog ikke noget, han går og tænker over.

- Jeg tror, det er lige meget, om man vinder eller ej. Det er så højt niveau af alle de andre, og de er så sindssygt dygtige. At man får lov at være med er en vinderfølelse i sig selv, forklarer stortalentet.

Du kan læse mere om Valdemar Skibsted Tönshoff i BILLED-BLADET nr. 46, der er til salg i denne uge.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden