Onsdag, 8. juli 2020 - af Emilie Jepsen

Vejrvært Christian Cherry afslører: Er håbefuld

Foto: Lars H. Laursen
DR-vejrværten Christian Cherry håber, at der bliver åbnet op til Sverige, så han kan se sine søskende denne sommer.

- Jeg holder mig nok inden for landets grænser i år. De fleste dage vil jeg nok tilbringe i sommerhus i Odsherred eller besøge venner og familie rundt omkring i landet. Jeg er stadig håbefuld overfor, at der bliver åbnet til den sydlige del af Sverige, hvor jeg plejer at mødes med mine søskende Neneh og Eagle-Eye. Men det kan godt være, at den tradition må springes over i år, og det er også helt ok. For jeg har ikke lyst til at tage af sted, før det er sikkert, fortæller han. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Familien er vigtigt for vejrværten, hvis bedste ferieminde også involverer dem. 

- Jeg var for mange år siden på Sardinien sammen med det meste af min familie på min far Don Cherrys side. Der afholdt man nemlig en jazzfestival, som var dedikeret til hans minde. Det var vidunderlig mad og spektakulære naturoplevelser, sindssyge musikoplevelser og det gode selskab som gjorde, at det var en af de rejser, jeg husker for livet.

Skal rundt i landet

Sommeren er igang, men for Christian Cherry står den også på arbejde. 

Som vejrvært kommer han nemlig rundt i landet denne sommer. I denne uge er han på Fanø for at sende "Vores Vejr" på DR.

 

- Jeg var så heldige at besøge Fanø et enkelt døgn forrige år med "Sommervejret2. Men denne gang får jeg flere dage til at opleve øen. Sidste gang jeg spiste jeg bakskuld - en meget, MEGET salt fisk. Det var en speciel oplevelse. Jeg glæder mig til at se, hvad jeg bliver udsat for i år.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden