24. jun. 2016
Af Juliane Olsen

Vejrvært Nina Bendixen: Jeg svarer aldrig en SMS, når jeg mødes med venner

Nina Bendixen, Lasse Lefevre og Molly
Nina Bendixen
Foto: Birger Storm
For DR-vejrværten Nina Bendixen er det vigtigt at koble af fra mobiltelefon og internet, når hun prioriterer nærvær med familie og veninder.

Den 34-årige DR-vejrvært Nina Bendixen har valgt at lukke ned for sin mobiltelefon flere gang om ugen i nogle timer af gangen.

Det gør hun helt bevidst ved at glemme sin mobiltelefon i tasken eller jakken, når hun kommer hjem fra sit arbejde i DR Byen.

- Jeg ved jo godt, at den er der, men hvis jeg lader den være der, så tjekker jeg den ikke. Lidt ligesom at have chokolade liggende lige foran næsen, siger Nina Bendixen til BILLED-BLADET.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Nina Bendixen prioriterer nærværet

Det er nemlig rigtigt vigtigt for vejrværten at prioritere nærværet med familie og veninderne, når hun har valgt at bruge tid med dem.

- Årsagen til at være offline er for at være sammen med dem, jeg er sammen med. Jeg svarer aldrig en SMS, når jeg mødes med venner, siger hun.

Derfor har hun og ægtemanden Lasse Lefevre også valgt, at de en halv time efter datterens sovetid kan være online.

Mangler du også ro en gang imellem, så klik her for et tilbud til dig fra BILLED-BLADET!

Nina Bendixen bruger gammeldags kamera

Men derefter er det også et aktivt valg, at de er hundrede procent sammen, og faktisk bliver Nina Bendixen ofte skuffet over, at der ikke er flere, der har savnet hende i mellemtiden.

Når vejrværten så vælger at koble af, så er det er eksempelvis for at tage billeder med sit gammeldags spejlreflekskamera.

Med det behøver hun nemlig ikke straks at lægge sine billeder på de sociale medier, efter hun har taget dem, fordi det ikke har internetadgang.

Læs mere om: