Vejrvært Nina Bendixens datter skal hedde Molly

Nina Bendixen

Nina Bendixen

Foto: Birger Storm
DR-vejrværten Nina Bendixen har valgt at opkalde sin nyfødte datter efter en Kim Larsen-sang.

Den 32-årige vejrvært Nina Bendixen fødte sit første barn, en datter, der kom til verden den 4. november.

Nu har den lille pige så fået sit navn. Nina Bendixen og hendes musiker-kæreste Lasse LeFevre har nemlig besluttet sig for, at hun skal hedde Molly efter Kim Larsens sang ”Mig og Molly”.

- Vi ville gerne vælge et navn, der havde klang i en sang og havde en lille historie tilknyttet. Min far har selv valgt mit navn efter John Mogensens ”Nina, kære Nina”, og jeg kunne godt lide tanken, siger Nina Bendixen til BILLED-BLADET.

Datteren skal ikke døbes

Vejrværtens far er den afdøde musiker Bo Bendixen, der står bag slagere som ”Det er vores bryllupsdag i dag” og ”Min kat den danser tango”, og derfor har det været helt naturligt for hende at følge hans eksempel.

- Vi har haft rigtig mange navne på bedding, men min kæreste var helt for det her. Jeg har skullet tænke mere over det, for det er jo for resten af livet, siger vejrværten.

Datterens fulde navn bliver Molly Lefevre Bendixen, men det er dog ikke parrets plan, at hun skal døbes i kirken.

- Vi tror ikke, hun skal døbes, men vi har tænkt os at holde en navngivningsfest til foråret, siger den nybagte mor.

Datteren holder mor vågen

Nina Bendixen er særdeles lykkelig for sin lille ny men indrømmer også, at det kan være hårdt at have en baby, som helst vil være vågen hele tiden, og derfor også holder mor oppe.

- Vi har været heldige at få en baby, som ikke græder så meget, og vi er også heldige med amningen, men hun er meget vågen, og så må jeg også holde mig vågen imens.

Se Nina Bendixen med datteren Molly i et af hendes mange vågne øjeblikke på dette billede fra Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

 

 

A photo posted by Nina Bendixen (@naturligvisnina) on

Nov 11, 2014 at 5:24am PST

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden