21. okt. 2015
Af Juliane Olsen

Venskaber præger Den store bagedyst

Ditte Julie Jensen
Ditte Julie Jensen fra "Den store bagedyst" har dannet et fint venskab med Annemette Voss, der også har deltaget i programmet.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Onsdag aften sendes næstsidste afsnit af ”Den store bagedyst”, men selv om konkurrencen er hård, så er venskaberne blomstret i kulissen.

Onsdag aften sendes syvende afsnit af ”Den store bagedyst” på DR1, og selv om talenterne konkurrerer på livet løs, så har der også været plads til venskaber.

Ditte Julie Jensen og Annemette Voss, der vandt for to år siden, mødte hinanden ved casting i 2013, og det blev starten på et smukt venskab.

- Vi laver alt fra normal tøsehygge til at bage kage. Vi snakker også rigtig meget om det at have en levevej gennem kage, siger Ditte Julie Jensen til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: "Den store bagedyst" søger bagere

Venskab sat på pause

De to måtte dog sætte venskabet på pause, mens optagelserne til årets sæson har kørt, så der ikke var nogen tvivl om, at Ditte Julie Jensen klarede sig på egen hånd.

Nu har de to veninder fået en fornyet mulighed for at se hinanden nu, og fordi de begge har deltaget i samme program, har de noget helt særligt sammen.

Læs mere om: