16. jan. 2021
Af Stine Ramlyng

Versus-vært afslører meget særlig hobby

Versus-vært Sofie Østergaard
Versus-vært Sofie Østergaard
Foto: Bo Christensen/Mastiff
Tv- og radiovært Sofie Østergaard har gennem det meste af sit liv haft en helt særlig hobby. Og nu deler hun det med hele Danmark.

Lørdag efter lørdag guider hun danskere og deltagere igennem DR's underholdningsprogram "Versus", hvor 20 hold dyster om en pengepræmie på 100.000 kroner.

Privat lever Sofie Østergaard under mantraet "at leve under evne" og har, siden hun var ung, gjort det til en sport at spare penge. Og penge sparet, kan bruges til andre ting, for eksempel at investere med. Det fortalte hun mere om til vært Petra Nagel onsdag aften i Go'Aften Live.

Mine drømmer koster penge

- Jeg har drømme, som jeg skal bruge økonomi til, som jeg ikke bare tjener ved at lave mit arbejde, og når man først kommer i gang og ser, hvad man rent faktisk kan - også for få midler - så rykker det, og så er det sjovt.

- Jeg er kæmpe konkurrencemenneske, så jeg synes jo, det er sindssygt sjovt at finde ud af, hvor meget kan man egentlig spare i hverdagen og så investere pengene eller gøre noget andet med dem, fortalte Sofie Østergaard, der i november købte en stor herskabsvilla på Amager til godt 9 millioner kroner sammen med kæresten Sebastian Richelsen.

Og hobbyen med at spare penge er bestemt ikke noget, den 38-årige tv-vært kommer sovende til.

I Go'Aften Live uddybede hun, hvordan hun bruger timer på at lave lister og madplaner, så intet går til spilde. Hun handler for eksempel i Bilka om søndagen, hvor der er rabat på økologiske varer, og børnenes bukser bliver klippet af og brugt til shorts, når de begynder at stumpe. Take away er sjældent noget, de benytter sig af i husstanden.

Udover værtsjobbet på "Versus" laver Sofie Østergaard også radioprogramet "Overskud" på Radio 4, og derudover har hun sit eget dansestudie, en webshop med børnetøj, og så går hun meget op i at investere i aktier.

GALLERI: Hjemme hos Sofie Østergaard (Foto: Aller Media og ét privat)

Læs mere om: