VIDEO: Se fejlen i forfilmen til TV-serien ”1864”

Foto: Per Arnesen
Et moderne elhegn har sneget sig ind i forfilmen til den stort anlagte TV-serie "1964", der har premiere til oktober.

DR’s nye, store TV-satsning, den 170 millioner kroner dyre ”1864” har lidt et lille nederlag, allerede førend den rigtig er blevet sendt ud på slagmarken.

DR har lagt traileren op på You Tube, men man har ikke behandlet den digitalt, før den blev sendt ud til publikum, skriver BT.

Derfor kan man i traileren se et el-hegn på en mark. På trods af at el-hegnet, som man kender det, altså først kom til Danmark fra USA i 1925.

Den pinlige elhegnsfejl i traileren til dyre dramaserie "1864", der har premiere 12. oktober, er resultatet af et langsommeligt digitalt efterarbejde, forklarer Jonas Allen, der er producent hos Miso Film, som står bag "1864".

- Årsagen til, at el-hegnet er med, er, at promoen er klippet, inden det digitale effektarbejde gik i gang. Promoen er klippet meget tidligt i processen og var i første omgang til brug over for projektets samarbejdspartnere.

- Det digitale efterarbejde er stadig i gang og er en langsommelig proces. For os var det vigtigt at få promoen ud og vise publikum, hvad der er i vente, fordi den trods alt repræsenterer serien og dens visualitet.

Fejlen opstår femten sekunder inde i traileren, da to drenge løber ned ad en skrænt. I baggrunden kan man skimte det elektriske hegn.

Se fejlen i klippet her:

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden