24. sep. 2011
Af af Thomas Flindt

Vild med dans: Tommy Kenter tog fusen på alle

Marianne Eihilt og Tommy Kenter
Marianne Eihilt og Tommy Kenter
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Programmets ældste deltager imponerede alle, da Thomas Voss måtte forlade konkurrencen.

Las Vegas havde i aften overtaget TV 2's dansestudie på Jenagade, da "Vild med dans" inviterede indenfor til denne sæsons tredje program. I aften skulle alle 11 dansepar nemlig bedømmes af de fire dommere, og danserne var gået i charmeoffensiv for at sikre sig en plads til næste fredag - underholdningen var i top!

Ikke nok med det, så havde aftenens show også besøg af andre stjerner end dem, der betræder dansegulvet. De foregående uger lagde henholdsvis Rasmus Seebach og Burhan G vejen forbi, og i aften var der dobbelt op på stjernestøv, da Nabiha og Noam Halby kom og lagde vokal til "The Anthonelli Orchestras" sprøde rytmer.

I aften skulle fem par danse jive og seks danse quickstep, og netop quicksteppen ville volde nogle af parrene problemer. Anne Laxholm startede showet med at sige, at quickstep var en "knald eller fald"-dans.

Alt vendt rundt

Det måtte skuespilleren Thomas Voss erkende. Sidste uge scorede han en flot andenplads, men i aften var han den dårligste af de 11 par. Så hurtigt kan det gå og hurtig - det var der en anden danser der var.

Tommy Kenter var som forvandlet, da han - sprængfyldt med energi - charmerede sig ind i hjerterne på alle med en flot og passioneret jive. Dommerkaraktererne var tårnhøje, og han scorede hele 29 point - sæsonens højeste karakterer.

Andre der havde styr på dansen var Sofie Fjellvang Sølling og Nikolaj Kopernikus. Med 27 og 25 point lagde de sig lige i dansehælene på den ældste "Vild med dans"-deltager.

Afgørelsens time

Thomas Voss og Julie Westergaards dårlige præstation blev ikke reddet af seernes stemmer, og de var første par i den frygtede omdans.

Pia Allerslev og Michael Olesen gjorde dem selskab, og nu var det spændende at se, om seerne favoriserede den populære Michael Olesen, eller om Thomas og Julies charme havde erobret en stor fanskare.

Og Thomas fik programmets ubarmhjertige bøddel, seerne, at mærke. Han gik fra top til bund på en uge, og måtte forlade programmet.

Læs mere om: