Lørdag, 10. oktober 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Vildt comeback i Den store bagedyst: Det er helt ubeskriveligt

Emil Ussing
Emil Ussing
Foto: Carsten Mol/DR
Emil Ussing præsterede på tårnhøjt niveau, og det indbragte ham mesterbagerforklædet i "Den store bagedyst".

Lørdag aften begyndte konkurrencen for alvor i ”Den store bagedyst”, da ti deltagere blev skåret ned til ni.

Efter program 1 var Emil ikke blandt favoritterne, men det fik den unge nordjyde i den grad lavet om på i program 2, hvor det var Katrine, der måtte forlade konkurrencen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Svært at sætte ord på

Den 21-årige arkitektstuderende lavede nemlig et vanvittigt comeback og sikrede sig det eftertragtede mesterbagerforklæde.

- Det er svært at sætte ord på. Det var ret ubeskriveligt. Jeg tror, efterhånden som tiden er gået, at jeg begynder at sætte mere pris på det. Jeg kan kigge tilbage og se, hvor højt niveauet ellers var, og det at vide, at man var den bedste i det felt, er ret surrealistisk, fortæller Emil Ussing.

Efter program 1 havde hverken Emil, og formentlig heller ikke mange seere, regnet med, at hun kunne præstere på så højt niveau ugen efter.

Vennerne troede, han røg ud

- Sammenlignet med ugen før havde jeg ikke regnet med noget som helst. Jeg vidste, jeg ikke ville ryge ud. Den var ret sikker. Men at se Max og Mads på hver side af mig lave noget af det flotteste! Specielt Mads var jeg overbevist om, ville få mesterbagerforklædet. Jeg havde indfundet mig med, at en af dem skulle have den, og det ville jeg også være tilfreds med. Men så nævner Timm mit navn, og det kan jeg slet ikke forstå, siger Emil om oplevelsen.

Han har holdt sit vilde comeback hemmeligt. Også for de venner, som han lørdag aften havde inviteret over for at se ”Den store bagedyst”.

- De har sagt til mig, at de glæder sig til at se mig ryge ud, siger Emil med grin, da BILLED-BLADET taler med ham et par dage inden, programmet bliver sendt. Og her afslører han også, at han har planer om at servere sin imponerende vinderlagkage for vennerne.

Galleri: Den store bagedyst 2020

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden